Алтернатива Настани

Угина жирафата Каспер во ЗОО Скопје

  Утрово угина жирафата Каспер, која имаше 12 години, соопштија од Зоолошката градина Скопје. Во тек е обдукција на жирафата од страна на Ветеринарниот институт и веднаш по добивањето на резултатите, ќе Ве информираме за причините за смртта на ова сакано животно, миленик на вработените и на бројните посетители. Каспер беше во Зоолошката градина Скопје, од ЗОО […]