Вести Македонија Ударни вести

#Можеме и сакаме здравје за Емилија

  Емилија Х. Костовска на својот ФБ профил упати апел до јавноста да ѝ се помогне со донирање на материјални средства за трансплатација на срце. Износот не голем, изнесува 5.400 евра, па се замолуваат граѓаните или институциите да се вклучат во оваа хуманитарна акција. Нека биде мото: #Можеме и сакаме здравје за Емилија. Драги пријатели, […]