Categories: Алтернатива, Здравје, Магазин, Настани

Преработка на песната “WE ARE THE WORLD” посветена на децата со ретки болести

  Традиционално веќе неколку години децата од градинките и од основните училишта од општина Охрид во месец ФЕВРУАРИ, месецот посветен…

Повеќе