Categories: Алтернатива, Настани

„Митска авантура“ на Јуроп хаус и Хаемус по повод Денови на европското наследство

  Јуроп хаус Скопје во партнерство со Центарот за научно истражување и промоција на културата – ХАЕМУС, во недела на…

Повеќе