Categories: Вести, Македонија

МТСП и “Леонтиќ” ќе ги вклучуваат штитениците на пазар на труд преку нивна доквалификација

  Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска потпиша меморандум за соработка со Васка Леонтиќ, директорката на приватниот центар…

Read More