Алтернатива Настани

МКЦ: “СИТЕ СТОПЛЕНИ ВО ЗИМА”

  МКЦ, Модна ревија: “Сите стоплени во зима”, 31. јануари За жал, многу наши сограѓани се соочуваат со проблемот на недостаток од топла зимска облека. Затоа, секое мало мрдање со прст за да се донира користена зимска облека која повеќе не се носи, значи многу. Цел на акцијата „Сите стоплени во зима“ на иницијативата Мрдни […]

Алтернатива Настани

Земјотрес #5: Фестивал на независна музика

  ЗЕМЈОТРЕС #5 Фестивал на независна музика сабота, 4-ти февруари 2017, почеток: 19:00, крај: 05:00 Цена на влезница: 150 ден. | На врата: 200 ден. Младински Културен Центар ВАЖНО: Влезници во ограничен број во продажба од 16-ти јануари на билетара на МКЦ. Земјотрес е музички фестивал на македонските независни дискографски куќи. Инициран од Sixtynine Records, […]