Categories: Алтернатива, Настани

Најголемо интернационално оро во општина Илинден на 10 меѓународен фолклорен фестивал „Св.Троица“

Во убавиот амбиент на амфитеатарот “Галерија на отворено” при Домот на култура “Илинден” во општина Илинден, се одржа 10-тиот меѓународен…

Повеќе