Алтернатива Настани

Промоција: Првиот македонски роман, “Село зад седумте јасени” од Славко Јаневски

Сподели:

Промоција: Првиот македонски роман, Село зад седумте јасени

МКЦ, Промоција на првиот македонски роман Село зад седумте јасени – Славко Јаневски, 28. март

Фондацијата Славко Јаневски организира забава и промоција на книгата „Село зад седумте јасени/Стебла“ и на првиот број на списанието „Архив ЈАНЕВСКИ“. Гостите ќе ги забавува квартетот на Гоце Стевковски

Сподели: