Алтернатива Настани

КОНЦЕРТ НА ДЕТСКИОТ ХОР „ФАЛСЕТО“ ПРИ МОБ -28 МАЈ

Сподели:

 

hor

ИНФОРМАЦИИ И БИЛЕТИ / INFORMATION AND TICKETS

Билетите можете да ги резервирате и купите: Билетарница тел: 02/3118-451

Online продажба на билети на: www.mob.mk

Booking and purchasing tickets at: Ticket Office: 02/3118-451

Online ticket sale at www.mob.mk

Сподели: