Алтернатива Настани

OFFEST 2016

Сподели:

МКЦ 27 Мај

off

OFFest 2016 is on its way!!!

Јубилејното, петнаесетто издание на OFFest оваа година ќе се одржи од 27 до 30 мај. Забележете си во календарите и подгответе се за уште едно незаборавно патување во музиката на светот!

Со големо задоволство ја најавуваме програмата на јубилејното 15-то издание на OFFest!

OFFest 2016 (27 – 30 May)

27 May

MKC Kino Frosina | 20:30

Iva Bittová (Czech Republic)

Metropolis Arena | 22:30

St Germain (France), Metropolis Arena

28 May

MKC Dancing Hall | 20:30

Saul Williams (USA)

Batida (Portugal / Angola)

29 May

MKC Kino Frosina | 20:00

Who is Highlife? (documentary film screening)

MKC Dancing Hall | 22:00

Pat Thomas & Kwashibu Area Band (Ghana)

30 May

MKC Dancing Hall | 20:30

Badi Assad (Brazil)

CGS – Canzoniere Grecanico Salentino (Italy)

Билети во претпродажба од 5 април (вторник)

www.offest.com.mk

Poster design: SITO / Neven Cvijanoviić

‪#‎15yearsOFFest

 

Сподели: