Алтернатива Настани

Победници на #SPW2020 фото предизвик „Скопје од мој алтернативен агол“

Сподели:

 

Победниците на #SPW2020 фото предизвикот на тема „Скопје од мој алтернативен агол“ Прво место – Кристина Нановиќ, со фотографијата насловена „Early morning“;
 
 
 
 
Второ место – Александар Стојчевски, со фотографијата насловена „ЕВН“;
 
 
 
 
Трето место – Александар Танасовски, со фотографијата насловена „Рибарот под камениот мост“;
 
 
 
 
Специјалната инстаграм награда оди за @anemichaela и нејзината фотографија од ГТЦ.
 
 
 
 
Skopje Photo Week 2020 се одржа на 23 и 24 ноември, а во склоп на овогодинешното издание беше организиран конкурсот за најдобра фотографија на тема „Скопје од мој алтернативен агол“.
 
denesmagazin.mk
Сподели: