Вести Македонија Ударни вести

Донација од 1 милион денари за централен довод на кислород во модуларната болница во Кавадарци од Фондацијата „Никола Јанчев“

  Министерот за здравство д-р Венко Филипче, денеска беше во посета на Кавадарци по повод донација од Фондацијата „Никола Јанчев“ во висина од еден милион денари за обезбедување на централен довод на кислород за модуларната болница во Општата болница со проширена дејност Кавадарци.         Во присуство на градоначалникот Митко Јанчев и директорот […]