Вести Македонија Ударни вести

Општина Карпош: Јавен повик за субвенционирање поправки на лифтови и кровови

  Општина Карпош ги потсетува граѓаните, заедниците на сопственици и управители на згради дека во тек е Јавниот повик за субвенционирање на поправки на лифтови и кровни површини. Повикот беше распишан на крајот на 2020 година, но жителите на Карпош имаат можност сѐ уште да аплицираат, се до исцрпување на средствата предвидени за оваа намена: […]