Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Промовиран прирачникот „Живот со аутизам – Предизвици и стратегии за поддршка“

  Во Кабинетот на Претседателот беше промовиран двојазичен прирачник  за семејства на деца со аутистичен спектар на нарушување  „Живот со…

Read More