Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Живко Мукаетов одликуван со Орден за заслуги за Македонија

  На свечена церемонија одржана денеска во Вилата „Водно“, претседателот Стево Пендаровски ги одликуваше Горан Стефановски, Зафир Хаџиманов, Ремзи Несими (сите постхумно) и Живко Мукаетов со Орден за заслуги за Република Северна Македонија. Орденот за заслуги е одличје кое им се доделува на личностите кои со својот ангажман придонеле и направиле врвни остварувања во разни […]