Вести Македонија Ударни вести

ШИЛЕГОВ: Субвенции за ин-витро оплодување

  Денес, градоначалникот Шилегов одржа онлајн состанок со претставници на Здружението „До бебе по патот на ИВФ“ на кој се разговараше за потребите и предизвиците на паровите кои се соочуваат со неплодност. Тој во својата програма за наредните 4 години веќе вклучи субвенции за млади брачни парови кои имаат желба за потомство преку ин-витро. „За остварување на желбата за потомство, го […]