Алтернатива Вести Македонија Настани

Изложба на 31 и 32 сесија на Ликовна колонија Галичник

  Биеналната изложба на 31 и 32 сесија на Ликовната колонија Галичник ќе се одржи на 9. ноември, во Националната галерија на Република Северна Македонија, објект Мала станица, со почеток во 19.00 часот.   Последните две сесии на колонијата го третираа горливиот проблем на екологијата, на заштитата на животната средина и враќање на загубениот линк […]