Вести Свет

Германија, Грција и Австрија со нови ковид-протоколи за нашите државјани

  Германија ја тргна Македонија од листата на земји кои се сметаат за ковид-ризични области. Тоа значи дека сите државјани на Македонија кои сакаат да патуваат во Германија ќе им се дозволи неограничен влез, пренесува РСЕ. Но, останува правилото сите што се над 12 години при влез во земјата, без разлика на тоа со каков […]