Вести Изјави Македонија Ударни вести

Калеска-Ванчева: Со аргументите за укинување на Пржинската влада се докажува дека институциите не се заробени

  Пратеничката на СДСМ Снежана Калеска Ванчева, во емисијата „Вин Вин“ на телевизија Телма истакна дека ставот на СДСМ во врска со Пржинската влада е конзистентен и дека треба да постои консензус помеѓу сите политички чинители, особено оние застапени во парламентот.   Она што се случуваше 2016 година е преседан, но да видиме зошто мораше […]