Алтернатива Настани

„Скопско лето“: 2022 Концерт на КИЦ ПОП ХОР во Сули ан

  Во рамки на 43-тото издание на манифестацијата „Скопско лето“ 2022 ќе се одржи концерт на КИЦ ПОП ХОР, Црна Гора, во Сули ан, со почеток од 20.30 часот, по повод Денот на државноста на Црна Гора.   Првиот црногорски поп хор започна со работа на 1 март 2017 година и веќе пет години успешно […]