Алтернатива Настани

Јога сесија на културното лето „Cult+Alt+Repeat“

  Во среда, 17 август, со почеток во 19 часот, во рамки на културното лето „Cult+Alt+Repeat“ во дворот на Младинскиот образовен форум и Радио МОФ ќе се одржи јога сесија со Весна Видовиќ Петков.     Весна Видовиќ Петков е сертифициран Хата јога инструктор, а својата љубов кон јогата ја открива во тинејџерските години. За […]