Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Дирекотрот на ЕСМ, Васко Ковачевски поднесе оставка

  Директорот на АД Електрани на Северна Македонија, Васко Ковачевски поднесе оставка од функцијата поради лични причини. Оставката ја потврди…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Ковачевски: Во јануари ново поскапување на струјата

  Според генералниот директор на ЕСМ Васко Ковачевски, во јануари се очекува ново поскапување на струјата. – Веќе е сигурно…

Повеќе