Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Бектеши: Двојно поевтина електрична енергија на компаниите кои произведуваат основни прехранбени производи

  “Компаниите кои што произведуваат основни прехранбени производи и се се регистрирани со шифри на дејност 10.41, 10.51, 10.61, 10.71,…

Read More