Вести Македонија Став Ударни вести

Непрофесионален е односот на ген.секретар на Град Скопје Зоран Глигоров кон медиумите

  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги реагира на непрофесионалниот однос на генералниот секретар на градот Скопје Зоран Глигоров, кој за време на прес конференција одби да даде одговори на новинарски прашања со образложение дека имал други обврски. Претставниците на институциите треба да вложат максимални напори да им обезбедат информации на медиумските работници, особено […]