Алтернатива Настани

ИСТОК – Гала новогодишен концерт во Филхармонија

  ИСТОК – Гала новогодишен концерт во Филхармонија, на 22 декември, со почеток од 20 часот   Диригент: Мириан Кукунаишвили (Грузија) Солисти: Милена Арсовска – сопран(Р.С.Македонија/Австрија) Иван Наумовски – баритон(Р.С.Македонија/Австрија) Програма: П.И. Чајковски : „Валцерот на цвеќињата“ Ј. Штраус II: „Мојот господар Маркиз“ арија од операта „Лилјакот“– сопран соло: Милена Арсовска Ј. Штраус II: „Рози […]