Вести Македонија Ударни вести

Анкета ИРИ: Бегалецот Груевски има највисок рејтинг

  Најновата анкета на Центарот за анкетни истражувања на Меѓународниот републикански институт (ИРИ) за Македонија, објави дека во случај утре да се одржат предвремени парламентарни избори 19% од граѓаните би гласале за ВМРО-ДПМНЕ.     Согласно резултатите на извршеното испитување на јавното мислење, за СДСМ би гласале 11% од македонските граѓани, околу 7% својот глас […]