Вести Македонија Ударни вести

Ване е првото родено новогодишно бебе во 2023 година

  Првороденото бебе во Скопје, во 2023 година, се роди на само минута по полноќ на Универзитетската Клиника за Гинекологија и акушерство Скопје.     Град Скопје на мајката и првороденото бебе во новата година им посака многу здравје и радости, со штедна книшка со 20 илјади денари и пригодни подароци. За родилката Стојанка Панајотова, […]