Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Градоначалникот на Благоевград: Ќе ги казнам напаѓачите на македонскиот клуб кога Скопје ќе ги казни полицајците

  Македонскиот културен клуб „Никола Вапцаров“ во Благоевград беше оштетен пред неколку дена, а вчера беа приведени двајца вработени во општинското претпријатие „Озеленување“ на општината и нивните сопруги. Градоначалникот на Благоевград, Илко Стојанов изјави дека судот е надлежен орган кој може да се произнесе за кривичното дело, а тој како работодавец на двајцата вработени може […]