Вести Став Ударни вести

Социјални медиуми: Крај на продуктивноста или можност за подобрена комуникација?

  Кои се придобивките од употреба на социјалните медиуми во професионална средина за унапредување на комуникацијата на работното место. Текстот е објавен во рамки на меѓународниот симпозиум „Да си го вратиме назад просторот за дигитални информации“ кој ќе се одржи на 23 февруари 2023 година, пишуваат Бојан Китановиќ и Ивана Китановиќ за Республика. „Почекај ме, […]