Вести Здравје Магазин Македонија Ударни вести

Ги запознаваме ретките болести: Јувенилен ревматоиден (идиопатски) артритис

  28 дена во февруари со 28 ретки дијагнози     Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 дена и оваа година, петта по ред, ќе се обидеме поблиску да Ве запознаеме со ретките болести. Да ги […]