Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Потпишан договорот за изградба на Коридорот 8 и 10 д

    Денеска, во Владата на Република Северна Македонија беше потпишан Договорот за изградба на Коридорот 8 и Коридор 10 д, помеѓу Министерството за транспорт и врски, Јавното претпријатие за државни патишта и конзорциумот „Бехтел и Енка“.   На настанот присуствуваа претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со првиот вицепремиер и […]