Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лога ја потпиша Конвенцијата за меѓународна соработка во истрагата и гонењето на злосторството геноцид

  Министерот Лога присуствуваше на Церемонијата за потпишување на Љубљанско-Хашката  Конвенција во Палатата на мирот во Хаг, Холандија .  Конвенцијата…

Повеќе