Алтернатива Настани

“САМ ПРОТИВ СИТЕ” – Комична вечер со Жарко Јовановиќ

      Првите две претстави во Јавна Соба (Public Room) во Скопје поминаа со СТОЕЧКИ ОВАЦИИ за најдобриот комичар Жарко Јовановиќ (Ајде да зажмуримо).   “САМ ПРОТИВ СИТЕ” – најбараното и најсмешното стенд ап шоу во Македонија во кое маестрално се прикажани различни ситуации од животот гледани низ призмата на многу јавни личности (Стојанче […]

Алтернатива Настани

САМ ПРОТИВ СИТЕ – комична вечер со Жарко Јовановиќ

  Стенд ап комедија со Жарко Јовановиќ, 8.мај во Паблик рум Вечерва, со почеток од 20 часот во Јавна Соба (Public Room) во Скопје, ќе стартува комичната вечер на која ќе настапи популарниот актер од Куманово – познатиот Жарко Јовановиќ (познат по неговите имитации на познати личности како: Стево Пендаровски, Ѓорѓе Иванов, Ј.Б.-Тито, Димитар Ковачевски, […]

Алтернатива Настани

Комична вечер со кумановскиот актер Жарко Јовановиќ во Скопје

  Скопската публика оваа среда на 12-ти април со почеток во 21 ч. во Јавна Соба (Public Room), ќе има можност да се смее цел час заедно со Жарко и неговите имитации на барем 20-на познати личности од јавниот живот во Македонија и светот.   Тој сам, против сите нив: Стојанче Ангелов, Стево Пендаровски, Ѓорѓи Иванов, Никола […]