Алтернатива Настани

Премиера “ИВАНОВ” – А. П. Чехов во МНТ

  Премиера “ИВАНОВ”, МНТ, 26 мај, Автор: А. П. Чехов, Адаптација и режија: ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА   Превод од руски јазик: ДРАГИЦА НАЈЧЕСКА Извршен продуцент: ВИКТОР РУБЕН Сценографи: ИЛИНА АНГЕЛОВСКА, ТОДОР ДАЈЕВСКИ, ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА Костимограф: РОЗА ТРАЈЧЕСКА-РИСТОВСКА Композитор: ДАВИД АНГЕЛЕВСКИ Инструктор за техника на качување и движење на карпа и обезбедување со јаже: АЛЕКСАНДАР ЗАРАПЧИЕВ Асистенти […]