Вести Македонија Ударни вести

Општина Карпош продолжува со активностите за обнова на “ПАРТИЗАН”

  Во тек е подготовката на основен проект за новиот изглед на спортската сала „Партизан“, откако претходно, со вклученост на јавноста се избра и идејното решение. Општина Карпош продолжува со континуирана соработка со Меѓународната невладина организација „Културно ехо“, која се однесува на: изработување на концепт и стратегија за сите фази во процесот на ревитализација на […]