Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Вербалната пресметка на Кардиохирургија истекува во спротивен правец

  Денеска, 18 септември, околу 10.00 часот во СВР Скопје добиена е пријава од Клиниката за кардиохирургија, дека С.Ј. (вработен…

Повеќе