Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Жените од ДД го кренаа гласот дека Депонијата на Каршиака ги става на ризик од рак на дојка

  Во месецот на подигање на свеста за рак на дојка, Демократското движење одржа панел-дискусија во регионот на Каршиака, поточно…

Повеќе