Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Кацарска оствари работна средба со амбасадорот на ОБСЕ, Килијан Вал

  Претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска оствари работна средба со амбасадорот Килијан Вaл, шеф на мисијата на ОБСЕ во…

Повеќе