Categories: Алтернатива, Настани

Изложба на дела од 37-то издание на Меѓународната ликовна колонија „Свети Јоаким Осоговски“

  Во Домот на културата „Тошо Арсов“ во Виница утре (вторник, 20 февруари), со почеток во 12:00 часот, ќе биде…

Повеќе