Алтернатива Настани

Промоција на „Лето во кое те нема“ од Петар Андоновски

  Денеска ќе се одржи промоција на „Лето во кое те нема“, новиот роман на Петар Андоновски објавен во едицијата ПРОаЗА на издавачката куќа Или-Или. Дизајнот на корицата е на Вања Штркова. Набргу по добивањето на Европската награда за литература за неговиот трет роман „Страв од варвари“, од Андоновски со „Лето во кое те нема“, […]