Uncategorized

Нов сообраќаен режим околу ТЦ Буњаковец и подигнати пешачки платоа во близина на основите училишта и градинките во Општина Центар

  Од денес Општина Центар започнува со имплементирање на новите сообраќајни решенија на повеќе локации во општината. Во тек е изведбата на три издигнати пешачки платоа за смирување на сообраќајот кој се одвива во зона на детските градинки и општинските основни училишта. Трите издигнати пешачки платоа се изведуваат на улиците „Никола Тримпаре“, „Апостол Гусларот“ и […]