Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Парични награди за европските шампиони во кошарка од “Никола Карев”

  Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска по повод големиот успех, освојувањето на Европското првенство во кошарка за средни училишта,…

Read More