Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лажна наградна игра на Лидл маркетите: Се прибираат лични податоци на граѓаните

  За наводната наградна игра да изгледа поверодостојно, креирана е фан страница каде што е злоупотребено името и логото на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Со лажна наградна игра се мамат Фејсбук корисниците да споделат лични податоци

  Не е вистина дека „Шпаркасе банка“ доделува над 25 илјади евра преку наградна игра на Фејсбук. Станува збор за…

Повеќе