Колумна Текстови

ВОЕНА ПРОПАГАНДА – АЛЕКСАНДАР ЛИТОВСКИ

ВОЕНА ПРОПАГАНДА Десет долги години сме под тотален терор на националистичката кампања на владеачите. Десет години се на власт, десет години имаат нивни премиер, нивни министри, нивен претседател, нивен парламент, нивни началници за разузнавање и контраразузнавање…, располагаат со милијарди и милијарди евра буџетски пари, ги користат сите ресурси на државата, вработуваат, поставуваат директори, делат тендери… […]