Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Влада: 24 април и 8 мај се неработни денови за сите граѓани

Владата на 14. седница, ја разгледа и усвои Информацијата од Министерството за труд и социјална политика за прогласување на 24…

Повеќе