Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Изет Меџити: Ќе ги почитуваме институциите

“Денеска, од оваа промотивна конференција на програмските столбови и новиот владин тим, накратко ќе ги претставам нашите предизвици во наредните…

Повеќе