Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Џамбаски: Македонија била и е бугарска!

Сподели:

 

“Македонија била и е бугарска! Северна Македонија е друга работа. Заслугата тука е на Тито. Со забрани за влез во државата нема да ја избришете вистината”, напиша Ангел Џамбаски на ФБ.

 

Сподели: