Изјави Македонија

Зоран Заев

Сподели:

Зборот е збор! Никој нема право да ги уценува граѓаните ! Неопходно е да се исполнат два предуслови:

1.Иванов да ги повлече сите срамни одлуки за помилување што ги донесе по нарачка на Никола Груевски, спротивно на Уставот и законите.

2. Да се свика Собранието за да ја повлече одлуката за одржување на избори на 5-ти јуни поради неисполнети клучни услови за регуларни, слободни, фер, и кредибилни избори.

Сподели: