Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Северна Македонија добива 800.000 дози од Фајзер, 5.850 стигаат во февруари

  Република Северена Македонија, ќе добие 800 000 вакцини против Ковид 19, од прозиводителот Фајзер. Министерот за здравство д-р Венко…

Повеќе