Алтернатива Настани

ВДОМИ КУЧЕ, ВДОМИ ЉУБОВ! (ВИДЕО)

  Особено сме горди како претпријатие за хуман третман и благосостојба на животни скитници што со кампањата “Вдоми куче, вдоми љубов” мисијата на прифатилиштето на ЈП Лајка добива нова димензија. Благодариме до сите граѓани што вдомија куче, што не одбраа токму нас и што во прифатилиштето на ЈП Лајка го пронајдоа својот миленик. Заедно со нив […]